Canik Belediye Evleri Anaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Atatürkçülük ve bilimin ışığında,imkan ve fırsat eşitliği sağlayarak, ev ve aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda öğrencilere hazır bilgi vermeyip onları düşünmeye, araştırma ve incelemeye yönlendiren bir ortam sunan, çocukların zihinsel sosyal, duygusal, sanatsal, öz benlik kavramlarının gelişimine katkıda bulunan ve bu sayede kendine güvenen çocuklar yetiştiren öncü bir kurum olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Milli ve Manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri gelişmiş, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, biz bilincine sahip paylaşımcı, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: